پس از سقوط حکومت پیشین تا حال ۶۰ بال هوا پیمای نظامی ترمیم شده است

کابل-گهیځ نیوز( ۷ قوس ۱۴۰۱):
وزارت دفاع ملی افغانستان ضمن نشر یک نوار ویدیویی به رسانه ها گفته است که ده ها هوا پیمای تخریب شده مربوط به نیروی هوایی کشور را دوباره ترمیم و آماده فعالیت نموده است.
عنایت الله خوارزمی سخنگوی وزارت دفاع روز دوشنبه ۷ قوس، به رسانه ها گفته است که هوا پیما های AN-۳۲ و AN ۲۶ تخریب شده، توسط انجنیران قوای هوای این وزارت دوباره ترمیم شده و به فعالیت آغاز کرده اند.
سخنگوی وزارت دفاع ملی همچنان افزوده است که در طول یک سال گذشته در حدود ۶۰ بال هوا پیما ترمیم شده و آماده خدمت است.
این در حالی است که از سقوط حکومت پیشین بیش از ۱۴ ماه میگذرد که شماری از هوا پیما های نظامی کشور به کشور های همسایه منقل شدند و تعدادی که در کشور بودند بعد از خروج نیروهای خارجی تخریب گردیده شده بودند.

ـــــــــــــــــــــــ
د ګهیځ له ټلیګرام خبری چینل سره یو ځای شئ⬇
https://t.me/+AuWDZ2LArLI2MWE1

جواب دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.