سنگ تهداب یک باب کلینیک صحی در ولسوالی درزاب ولایت جوزجان گذاشته شد

کابل-ګهیځ نیوز( د ثور/غویی ۲۳ نېټه):
بر اساس خبر گهیځ نیوز مسوولان در ریاست صحت عامه جوزجان گفته اند، که سنگ تهداب یک باب کلینیک صحی در قریه بتو ولسوالی درزاب ولایت جوزجان به زمین گذاشته شد.
بر اساس این خبر رئیس صحت عامه جوزجان گفته است، که حکومت توجه بیشتر در باره بازسازی در این ولایت دارد.
به گفته رئیس صحت عامه جوزجان، اعمار تعمیر این کلینیک نزدیک به ۴ میلیون افغانی هزینه برخواهد داشت، که به شکل پخته و اساسی به جمله محلقات آن در یک طبقه در مساحت ۲۶۰۰ متر مربع زمین اعمار خواهد شد، که با تکمیل آن مشکلات نزدیک به ۵ هزار خانواده از ناحیه نبود مراکز صحی مرفوع خواهد شد.
به گفته رئیس صحت عامه پس از تکمیل کار این ساختمان این مرکز صحی در قسمت تهیه اجناس و وسایل مورد نیاز آن همکاری همه جانبه خواهد نمود.
ـــــــــــــــــــــــ
برای اخبار بیشتر به کانال خبری تلگرام،تویتر، ویب سایت و صفحه فیسبوک ما بپیوندید ⬇️
Tel:
https://t.me/+Vy9GsPl90MY3NjVl
twitter:

Web:

صفحهء اصلی


FB page:
https://www.facebook.com/Gaheez-News-105079805744164/

جواب دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.